Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση του εγχειρήματος συλλογικής δημιουργίας ταινίας ντοκιμαντέρ “Από το Φουρφουρά στο Σάμερχιλ”

 Ένα ντοκιμαντέρ υπό κατασκευή, σε ύφος ταινίας «δρόμου» (road movie), για τη γνώση και την περιπέτεια της μάθησης, εκτός κατεστημένων δομών και αναλυτικών προγραμμάτων. Μια ταινία με κύριο θεματικό άξονα τις εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης , την ελευθεριακή παιδεία και τα δημοκρατικά σχολεία, από τα παιδιά για τα παιδιά!
Για τις ανάγκες παραγωγής της ταινίας αυτής που είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, έχουμε δημιουργήσει μια καμπάνια crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης). Η παρουσίαση αυτή θα γίνει με σκοπό τη διασαφήνιση του χαρακτήρα του πρότζεκτ, ώστε να απαντηθούν απορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση του φιλόδοξου αυτού σχεδίου.
Παράλληλα και με αφορμή την ταινία, θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία πανελλαδικού σωματείου για την χειραφετική παιδεία.
Ευχαριστούμε πολύ το Playgroup-Hellas για την προσφορά του χώρου και την έμπρακτη υποστήριξη του εγχειρήματος. Όλες οι συνεισφορές που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για την επίτευξη του σκοπού της ολοκλήρωσης της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου