Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Φορουμ εναλλακτικης εκπαιδευσης

Αγαπητοί φίλοι,

Στην προσπάθειά μας να μάθουμε περισσότερα για εναλλακτικές μορφές εκπαίδευσης και τις εφαρμογές τους στην Ελλάδα, συναντήσαμε, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο (αλλά όχι μόνο), ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της δημόσιας, της ιδιωτικής ή της «ελεύθερης» / αυτοδιαχειριζόμενης εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δράσεις εκπαιδευτικών, γονέων, πολιτών από τη μία ως την άλλη άκρη της Ελλάδας για ένα δημοκρατικό, ελεύθερο, βιωματικό, με έμφαση στη φύση και στην αναπλήρωση των φυσικών πόρων εκπαιδευτικό σύστημα και σκεφτόμαστε πόσο χρήσιμο θα ήταν να έχουμε μια συνάντηση όλοι εμείς που έχουμε εναλλακτικές εμπειρίες, γνώσεις, προτάσεις για την εκπαίδευση. 
Μια αρχική πρόταση είναι να γίνει ένας διαδικτυακός τόπος συνομιλίας και ανταλλαγής απόψεων, ένα forum, με στόχο την προετοιμασία μιας συνάντησης από κοντά. Τόσο στο forum όσο και στη συνάντηση μπορούν να προσκληθούν και να συμμετέχουν φορείς ή άτομα που ασχολούνται με την εναλλακτική εκπαίδευση. 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : petridichis@yahoo.gr και closer91@yahoo.gr
 και στο τηλέφωνο: 6972 557946

προς το παρον λειτουργει αναλογη ομαδα στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/enallekpaidefsi/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου